Finanslovsudspil – Danmarksdemokraterne
Ugen med Inger – Episode 1
4. februar 2023
Kristoffer Storm bliver Danmarksdemokraternes spidskandidat ved EP-valget
19. maj 2023

Danmarksdemokraterne kan nu præsentere partiets første finanslovsudspil. Det er et udspil, der sætter fokus på at genskabe sammenhængskraften i Danmark, og som samtidig tager livtag med den stigende centralisering i vores land. Vi kalder det en finanslov for hele Danmark, som har vores fire mærkesager i fokus: landistrikterne, produktionsdanmark, sundhed og værdig ældrepleje samt rets- og udlændingepolitikken.


Vi ønsker et Danmark, hvor forbindelseslinjerne styrkes, og hvor man kan leve et trygt liv med adgang til uddannelse, sundhedstilbud og jobmuligheder uanset hvor i landet, man bor. Vi mener, at dette bud på en finanslov er et skridt i den rigtige retning.

Download udspillet her

1 Comment

 1. John Jensen siger:

  Godt der kommet et alternativt finanslovsforeslag !
  1. Hvad tænker DanmarksDemokraterne om flere hele universiteter f.eks. Holstebro, Esbjerg, Sønderborg, Nykøbing Falster, Rønne og i Nuuk og afdelinger af IT-Universitetet, DTU og Kgl. Veterinærhøjskole f.eks. i Aarhus eller Aalborg?
  2. Hvad tænker DanmarksDemokraterne om flere rigtige politistationer både i provinsen og i Københavnsområdet ?
  3. Hvad tænker DanmarksDemokraterne om, at udstedelse af pas og straffeattester skal ske ved henvendelse på en politistation (specialafdeling) ?
  4. Hvad tænker DanmarksDemokraterne om, fuld grænsekontrol mellem Danmark og Tyskland m.v. Med bom, toldere, grænsepoliti etc. etc. (Ud ad Schengen) og fuld kontrol af lastbiler, trailere, dyretransporter o.a. – og personbiler også til og fra EU-lande ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *