Kristoffer Storm bliver Danmarksdemokraternes spidskandidat ved EP-valget – Danmarksdemokraterne
Finanslovsudspil
4. april 2023
Kristoffer Storm bliver Danmarksdemokraternes spidskandidat ved EP-valget

Næste år er der valg til Europa-Parlamentet. Her stiller Danmarksdemokraterne selvfølgelig op. Vi er glade for at kunne præsentere vores spidskandidat Kristoffer Storm.

Kristoffer Storm: "Jeg er beæret over at være udpeget som Danmarksdemokraternes spidskandidat til det kommende EP-valg. Det er en mulighed for at repræsentere danskernes stemme i Europa og arbejde for et mere fokuseret EU. Jeg vil kæmpe for at sikre danske interesser, så der ikke bliver taget flere skøre beslutninger, som skal trækkes ned over hovedet på danskerne. Vi skal have mindre EU og mere sund fornuft ind i Bruxelles."

Inger Støjberg: "Jeg er meget glad for, at Kristoffer vil repræsentere Danmarksdemokraterne i EU. Jeg er sikker på, at Kristoffer er den helt rette til at arbejde for at få EU tilbage på rette spor. Lige nu blander EU sig for meget i for mange ting. Det ser vi fx, når det gælder længden på danske fædres barsel eller benspændet for den danske grænsekontrol. Det skal vi have lavet om på.”

I Danmarksdemokraterne vil vi kæmpe for, at vi kommer tilbage til grundtanken med EU. Alt for mange danskere oplever, at EU er en virkelighedsfjern institution, der bruger sine kræfter forkert. Det betyder, at vi i Danmark må døje med konsekvenserne af beslutninger, der er truffet langt fra Danmark og danskernes virkelighed. Det skal vi væk fra. EU skal fokusere på sin kerneopgave: at få styr på flygtningesituationen og EU’s ydre grænser, at sikre frihandel mellem landene og fokusere på forsyningssikkerhed, så vi bliver mere selvforsynende og uafhængige i tilfælde af krig.

Læs hele vores EU-udspil her.

 

3 Comments

 1. Bent Preben Nielsen siger:

  Tillykke med valget. Håber Danmarksdemokraterne bliver ved med at forsøge at begrænse EUs magt over Danmark og ikke stemmer for at fjerne landes Veto ret. Jeg er bekymret for, om forsøg på at gribe ind overfor Facebook og andre sociale mediers regler, kommer til at fremme politisk korrekte holdninger og begrænse yderfløjes ytringer. Hvem skal også afgøre, hvad der er usandt? Er det den herskende mening, og skal kritik af den kunne fjernes af Facebook? Synes det var en fejl, at DD støtter Regeringens holdning til indgreb overfor Facebook. udsættes derved igen for angreb fra DF. Ytringsfriheden skal ikke begrænses. Det der er sket overfor DF politikere ligner Lars Løkkes holdning til yderfløje, som opfattes som højre eller venstre radikale. Der skal politisk korrekte i EU ikke afgøre, hvad der er sandt og hvad der er falsk. Det vil betyde, at kritik imod vurdering af global opvarmnings årsag, af tvangsvaccination, af Islam og meget andet vil blive afgjort af politisk korrekte med holdninger som Lars Løkke, Radikale og Søren Pind, eller værre holdninger.
  Stem altid NEJ til at fjerne flere EU-forbehold. Især Retsforbeholdet er vigtigt at beholde, så Grundloven ikke krænkes.
  Venlig hilsen
  Bent Preben Nielsen

 2. Niels-Jørgen Schow siger:

  Tillykke med udnævnelsen

  Jeg mener ikke man skal vælge nogen personer udenom et opstillingsmøde, man skal altså kende toppen for at få en post i partiet, det er det man ikke kalder demokrati, men topstyret.

  Tror Danmarksdemokraterne vil miste vælgere, hvis partiet skal være topstyret og ikke et demokratisk parti, hvor dem der stiller op ikke bliver valgt på et opstillingsmøde, som i andre partier.

  Men held og lykke

  Danmarksdemokraterne i Høje Taastrup

  • Bent Preben Nielsen siger:

   Vent dog med den slags, indtil partiet er helt på plads organisatorisk. Det var nødvendigt at finde en kandidat, der kan opstilles. Det er nu sikret, at det ikke bliver en kandidat, der modarbejder Danmarksdemokraternes politik. Den slags kan man aldrig være sikker på med et nyt parti og nye medlemmer. Jeg kan ikke se noget problem i, at Inger Støjberg som partiets stifter på nuværende tidspunkt sikrer sig, at kandidaten er en, hun kan stå inde for. Hun har haft indgående samtaler med alle opstillede kandidater til FV22., netop for at sikre at det ikke blev kandidater, der bare ville videreføre DF eller Venstre politik.

   Bent P. Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *