Ledige job - Presserådgivere

Presserådgivere til Christiansborg

Vil du være med at løfte Danmarksdemokraternes centrale mærke­sager og budskaber i pressen? Har du en kommunikationsbaggrund eller journalistiske kompetencer, tænker kreativt og driver opgaver i mål? Så har vi jobbet.

Danmarksdemokraterne er et nystartet parti, der ved folketingsvalget blev valgt ind med 8,1 procent af stemmerne. Nu skal der opbygges en presseafdeling, der kommer til at løfte en række opgaver.

Arbejdsopgaverne vil være meget varierede og kommer blandt andet til at omfatte presseovervågning, udarbejdelse af indlæg, opsøgende pressearbejde og indsalg af historier, personlig rådgivning og medietræning af de nye folketingsmedlemmer.

Om dig:

Vi forventer, at du kan sætte dig ind i forskellige politikområder og omsætte dem, så de får relevans for medierne.

Du har et bredt kendskab til medielandskabet, og du ved, hvordan forskellige medier og redaktioner arbejder. Du kender mediernes døgnrytme, og du er stand til at tænke strategisk både på den korte og den lange bane. Du har gode skriftlige formuleringsevner. Du tænker både i sociale medier og traditionelle medier.

Du har erfaring fra en journalistisk redaktion eller en politisk organisation, allerhelst begge dele. Du er uddannet i journalistik, kommunikation eller har anden relevant uddannelse.

Der vil blive lagt stor vægt på din praktiske erfaring.

 

Om os:

Vi har et godt og uformelt arbejdsklima med godt humør og højt til loftet, hvor der er tæt sammenspil med vores politiske afdeling på Christiansborg. Du får mulighed for at deltage i planlægningen af presseindsatsen og komme helt tæt på de beslutninger, der har betydning for det danske samfund. Tempoet er højt og ambitionsniveauet det samme. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med vores andre faggrupper.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. november 2022 til Jeanie Nørhave på [email protected]. Vi holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive eller ringe til pressechef Emil Winckler på 6162 4485 eller [email protected]