KØBS-& ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du handler i DANMARKSDEMOKRATERNES webshop, går din bestilling til
Danmarksdemokraterne,
Christiansborg,
1240 København,
som behandler alle bestillinger.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK).

Medlemskab i en politisk organisation er ikke momsbelagt.

DANMARKSDEMOKRATERNE er fritaget for indsendelse af momsregnskab, og vi kan derfor ikke fratrække købsmoms. Det er derfor heller ikke aktuelt at udspecificere salgsmoms, for denne kan alligevel ikke fratrækkes for vore kunder/medlemmer.

Vi opkræver ikke gebyr for fragt og ekspedition, men forbeholder os ret til at afvise ordrer / nedrette antal varer og/eller kontakte dig, såfremt vi har grund til at tro, at der er tale om en misforståelse eller misbrug af vores webshop. Vi tager forbehold for trykfejl, fejl i antal samt udsolgte varer.

Betalingsbetingelser

Betaling sker via betalingskort (Dankort / VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro, eller VISA) eller MobilePay; betaling sker krypteret og formidles af quickpay.dk. Vi opkræver ikke gebyr for benyttelse af betalingskort. Ved tilmelding til arrangementer opkræves betaling automatisk ved tilmelding. Ved bestilling af medlemskab reserveres betalingen på dit betalingskort, men opkræves først efter vi har godkendt medlemskabet (i praksis: efter at vi har sikret os, at der ikke er tale om misbrug af vores system eller overtrædelse af vores interne regler, se bl.a. næste afsnit). Alle abonnementer fornys automatisk, med mindre andet er oplyst. 

Du skal selv betale for dit medlemskab af DANMARKSDEMOKRATERNE

Vores interne regler kræver at det er medlemmet selv, der har betalt for sit medlemskab, dog kan forælder eller værge betale for mindreårige børn. Såfremt vi har grund til at tro at dette er overtrådt, forbeholder vi os ret til at kontakte dig og/eller afvise medlemskabet automatisk. Hvis dette sker bliver pengene for ordren ikke opkrævet eller returneret til betalers betalingskort så snart dette er muligt for os. I så fald er medlemskabet ikke gyldigt.

Ændringer til abonnement eller stamdata

Som medlem – abonnent, kan du lave ændringer eller opsige din aftale ved at kontakte os eller logge ind på medlemssitet. 

Levering

Ordrer ekspederes hurtigst muligt, og fysiske varer sendes med Post Danmark eller GLS eller tilsvarende pakkeleverandør. Levering sker fra eller på vegne af DANMARKSDEMOKRATERNE, Christiansborg, 1240 København. Vi tager forbehold for længere ekspeditionstid i forbindelse med ferieperioder, valgkampe, sygdom blandt personalet og lignende forhold.

Fortrydelsesret

I køb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetales varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen været afleveret til Post Danmark eller anden transportør senest 14 dage efter modtagelsen.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i original emballage. Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. I værste fald kan manglende original emballage mv. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler køberen.

Reklamation

Du har naturligvis en reklamationsret, selvfølgelig betinget af at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten er på 24 måneder.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, så start med at kontakte os ved at sende en mail til [email protected] eller telefonisk på +45 33 37 32 50.

Returnering

Ved returnering bedes køberen vedlægge kopi af bekræftelsen, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt fra vores webshop.

Returnering skal ske til: DANMARKSDEMOKRATERNE, Christiansborg, 1240 København K – Mrk. ”Returnering”

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Vi anbefaler at pakken returneres som pakkepost da det på den måde er muligt at spore og/eller efterlyse pakken.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto vil blive nægtet modtaget.

Beskadiget emballage

Hvis emballagen er beskadiget ved modtagelse, skal modtagelse nægtes over for buddet. Hvis indholdet er beskadiget, skal der indenfor 7 hverdage fra modtagelsen laves en reklamation hos det transport-/postselskab der har leveret varen. Husk at medbringe emballagen.

Dataregistrering

Alle personoplysninger behandles fortroligt og i henhold til persondataloven.

Ansvar

DANMARKSDEMOKRATERNE påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse. DANMARKSDEMOKRATERNE påtager sig ikke ansvaret for, at varerne forårsager: indirekte skade eller følgestab, driftstab, tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing; tab, som kunne have været undgået ved rimelige foranstaltninger, herunder sikkerhedskopiering af alle data; skader på grund af force majeure. DANMARKSDEMOKRATERNE påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

Forbehold for pris m.v.

DANMARKSDEMOKRATERNE tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Kontaktinformation

DANMARKSDEMOKRATERNE, Christiansborg, 1240 København K, tlf. +45 33 37 32 50.

CVR: 43311220.