LEDIGE JOB

 

DANMARKSDEMOKRATERNE I EUROPA-PARLAMENTET SØGER SEKRETARIATSLEDER

Efter et rigtig godt valgresultat ved EP-valget søger Danmarksdemokraterne i Bruxelles en sekretariatsleder, der har indgående erfaring med strategisk arbejde i en politisk ledet organisation, og som kan være med til at bygge videre på en EU-politisk platform for et nystartet parti.

OM ARBEJDET I EUROPA-PARLAMENTET

Danmarksdemokraterne er i gang med at skabe et helt nyt sekretariat i Europa-Parlamentet, og vi søger derfor en kompetent sekretariatsleder, der kan lede det daglige arbejde i både Bruxelles og Strasbourg. Du vil komme til at spille en afgørende rolle i at opbygge og lede et sekretariat, der vil understøtte Kristoffer Storms dagligdag, og du vil være med til at fremme Danmarksdemokraternes politik og påvirke EU-lovgivningen.

Du er bindeled mellem politikerne, medarbejderne og Danmarksdemokraterne i Danmark, hvilket betyder, at du kommer til at have en tæt kontakt til sekretariatet på Christiansborg. Og du koordinerer løbende på tværs og særligt i forbindelse med plenarsessionerne.

Du kommer til at arbejde særligt tæt sammen med Kristoffer Storm og vil understøtte ham i de opgaver, som han har. Mens politikerne sætter den politiske retning, er du med til at sætte retningen i medarbejderkollegiet, og din ledelsesopgave bliver at sikre, at målet om Danmarksdemokraternes indflydelse og aftryk opnås.

Som sekretariatsleder er det vigtigt, at du har overblikket over både politiske prioriteter og relevante, parlamentariske deadlines. Jobbet indeholder både politiske, strategiske og administrative opgaver.

Vores forventninger til dig
· Du har erfaring med at arbejde i et politisk miljø, måske har du endda ledelseserfaring fra en politisk drevet organisation
· Du har erfaring med ledelse eller projektledelse og økonomiske og administrative opgaver
· Kendskab til arbejdet i en EU-institution er en fordel
· Hvis du har kendskab til europæisk politik og/eller har et europæisk netværk, er det en fordel
· Du har en relevant, videregående uddannelse

PRAKTISK OM STILLINGEN

Europa-Parlamentet er ansættelsesmyndighed, og ansættelsen er underlagt reglerne i Europa-Parlamentets statut for medarbejdere. Det er et krav, at du bor i Bruxelles eller omegn for at besidde stillingen, da arbejdsstedet vil være i Bruxelles, men der vil være regelmæssige rejser til Strasbourg og Danmark. Løn vil afhænge af erfaring og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgningsfristen er tirsdag den 25. juni 2024.
Samtaler afholdes i Bruxelles/København (eller online).
Ansættelse efter aftale. Send din ansøgning med CV til [email protected]

SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte MEP Kristoffer Storm på telefon 53 37 27 00 eller Chef for Sekretariat og Politik Rune Slot Andreasen på telefon 61 62 44 99.