MELD DIG IND I
DANMARKSDEMOKRATERNE

 
 

BLIV MEDLEM AF
DANMARKSDEMOKRATERNE

Danmark er ved at knække over. Og helt almindelige danskere kan ikke længere se sig i det, der fylder på Christiansborg og hos eliten i salonerne i København.

Der er brug for et parti, der tager det alvorligt, der betyder noget for helt almindelige danskere. Det parti er Danmarksdemokraterne. Vi kæmper for at genskabe sammenhængskraften i hele Danmark. For at få Danmark tilbage i balance.

Vil du være med? Så bliv medlem eller ven af Danmarksdemokraterne.

MEDLEM 

Som medlem bliver du en del af vores partiorganisation og kan være med til at udvikle politik og planlægge aktiviteter. Du vil modtage vores nyhedsbrev, blive inviteret til arrangementer og vores landsmøde.

Det koster 250 kr. om året. Er du under 30 år, koster det kun 75 kr. om året.

VEN

Som ven kan du støtte Danmarksdemokraterne uden at være aktiv i partiorganisationen. Du vil modtage vores nyhedsbrev, blive inviteret til arrangementer og vores landsmøde – du vil dog ikke have stemmeret.

Du bestemmer selv, om du vil støtte med 25 kr., 50 kr. eller 100 kr. om året.

 

DD-Ungdom

DD-Ungdom er Danmarksdemokraternes ungdomsparti. Et borgerligt ungdomsparti, der har rod i virkeligheden og kæmper for det, der betyder noget for helt almindelige danskere.

Som medlem af DD-Ungdom får du mulighed for at komme med ind i det politiske maskinrum, lære en masse nye ting på vores kurser, lave sjove kampagner, deltage i en masse fede arrangementer - og sidst men ikke mindst - så bliver du en del af et unikt fællesskab.

Det koster kun 75 kr. om året at være medlem af DD-Ungdom - det får du knap nok en fadøl for i de fine saloner.

Du kan læse mere om DD-Ungdom her.

 

DET KÆMPER VI FOR

PRODUKTIONS-
DANMARK

DANMARK I
BALANCE

NÆR
SUNDHED

EN STRAM
UDLÆNDINGEPOLITIK